Rólunk


belső enteriör


2010. október 27-én megnyílt bevásárlóközpontunk Budapest VIII. kerületének szívében található. A város a városban elnevezéssel is illetett fejlesztés a szórakozási és vásárlási lehetőségeket a lehető legmagasabb színvonalon nyújtja az idelátogatóknak.


A múlt és a jelen legszebb összeolvadását hozta létre az építtető a régi bérházak felújításával, és a modern, formatervezett új épültetek egybeépítésével, ezáltal Budapest egyik legszebb területét sikerült kialakítani. A Corvin Plaza Magyarországon először egy üvegtetővel fedett sétálóutcaként is funkcionál, mely kellemesen olvad a Corvin Negyed 22 hektáron elterülő többi fejlesztésébe. A fenntartható fejlődés környezetvédelmi igényeinek megfelelően a zöld rész kialakítására is kellő figyelmet szenteltünk. A zöld tető megléte egy üde színfoltot biztosít a belváros ház- és betonrengetegében. 

A beruházás a legapróbb részletekig kidolgozott modern, minden igényt kielégítő komplexum, melyet a Klépierre - Ségécé francia befektető társaság magyarországi leányvállalata, a Klepierre Magyarország Kft. üzemeltet.


A bevásárlóközpont négy szintje összesen mintegy 65 ezer négyzetméter, a bruttó kiskereskedelmi szintterület 34 600 m2, melyből egy szupermarket (3 600 m2), 9 közepes méretű és több, mint száz kisméretű üzlethelyiség, valamint egy teljes étteremszint kerül kialakításra.


A Corvin Plaza látogatóbarát filozófiájának keretében nem csak a minőségi üzletek meglétére törekszik, de több olyan szolgáltatással is vár mindenkit, ami megkülönbözteti és kiemeli a bevásárlóközpontok világából.