Stílus

Felújítanád a komplett ruhatáradat, esetleg egy alkalmi összeállítást szeretnél?Stylistjaink, akik üzleteink aktuális árukészletének avatott ismerői, minden esetben készséggel állnak rendelkezésedre. Garantálják, hogy mindig megtalálod a számodra legoptimálisabb megoldást úgy, hogy az előzetesen egyeztetett költséghatárt se léped át.Vásárlási utalványod mellé most ingyenesen veheted igénybe stylist szolgáltatásunkat! Ismerkedj meg részletesen personal shoppereinket az alábbi linken.

A Corvin Plaza ingyenes stylist szolgáltatására a rendelkezésre álló szabad időpontok erejéig tudunk lehetőséget biztosítani látogatóinknak. Jelentkezz mielőbb, mivel a szolgáltatást kizárólag előjegyzés alapján veheted igénybe! Előtte azonban kérünk, hogy gondold át azt, hogy melyik időpont az, amikor biztosan meg tudsz jelenni.  Az időpont foglaláshoz kattints ide, vagy keresd fel a -1 szinten található Információs pultot, ahol szintén készséggel állnak rendelkezésedre.
Császári Zita (ZIPY)
stylist, personal shopper
Zita az elmúlt 8 évben olyan magazinoknak készített címlapot és divatanyagot, mint a Nők Lapja, a Maxima, a Marie Claire, az Elle, vagy a Wellness. Zsédát, Dukai Reginát, Debreczeni Zitát, Kasza Tibit és Wolf Katit is rendszeresen öltöztette már, csak hogy egy pár hírességet említsünk a repertoárból. A sportosan elegáns stílus áll hozzá a legközelebb, valamint a kiegészítők szerelmese.Zitához szerdán tudsz jelentkezni
Frank Patrícia
stylist, stílus-tanácsadó
Patrícia több mint 14 évet dolgozott az RTL Klub televíziós produkcióinak vezető stylistjaként, és egyúttal ő felelt a csatorna műsorvezetőinek, bemondóinak képernyős megjelenéséért is. Jelenleg is dolgozik népszerű kereskedelmi TV-csatornák stylist-jaként. Stílustanácsadóként és beauty coach-ként is rendkívül népszerű, valamint saját szervezésű megjelenés tréningjei - etikett és protokoll ismeretekkel kiegészítve - is rendkívül sikeresek, elsősorban a 30-as, 40-es korosztály körében. Patríciához csütörtökön tudsz jelentkezni.
Újlaki Emőke
senior stylist
Emőke évtizedes tapasztalattal rendelkezik a divat világában, nem csupán stylist, hanem MDI divattervező, kirakatrendező és dekoratőr is egyben. Elsősorban a fiatalságát megőrizni kívánó korosztály számára ajánljuk segítségét, valamint mindazoknak, akik lakberendezési és dekorációs tanácsokra vágynak.Emőkéhez kedden tudsz jelentkezni.